Nieuwe website: SCHEIDS assist

Uitgegeven: 4 november 2015 10:15
Laatst gewijzigd: 4 november 2015 12:32
Bron: 
KNVB

De KNVB en ARAG hebben onlangs de nieuwe website voor (assistent-)scheidsrechters: SCHEIDS assist gelanceerd. Scheid assist komt in de plaats van deze website, scheidsrechters.voetbal.nl, die op termijn zal komen te vervallen. Jouw persoonlijke aanstellingen zijn ook op deze nieuwe website te vinden.

Deze website is hét centrale platform voor scheidsrechters en alle andere liefhebbers van voetbal die iets willen weten over arbitrage. Van een ‘simpele’ vraag tot uitgebreide behoefte aan ondersteuning: op deze site kun je rekenen op een begrijpelijk antwoord dat je verder helpt.

SCHEIDS assist is een platform voor arbitragenieuws, kennis en verhelderende voorbeelden voor alle 5.500 KNVB-scheidsrechters, 25.000 verenigingsscheidsrechters en 40.000 assistent-scheidsrechters.

SCHEIDS assist is bedoeld voor ouders die voor het eerst een pupillenwedstrijd leiden tot en met de scheidsrechters die wekelijks wedstrijden in het Betaald Voetbal fluiten. Daarom vind je op SCHEIDS assist óók alle informatie over het succesvol opzetten van professioneel arbitragebeleid binnen verenigingen en de KNVB|ARAG Fairplay Certificering.

De KNVB en ARAG spreken met dit nieuwe platform hun waardering uit naar alle scheidsrechters, die iedere week het voetbal mede mogelijk maken. Met SCHEIDS assist willen we de scheidsrechters zo goed mogelijk ondersteunen in hun rol.

Kijk eens rustig rond op de website en deel het vooral met jullie verenigingsscheidsrechters!

Like ook de Facebookpagina van, over en voor scheidsrechters en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 
Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.